tiistai 22. lokakuuta 2013

Hääkuvaus - Anna ja Mikko

Toisinaan, kun studiokuvaus ei ole korteissa, voivat kuvausolosuhteet olla hieman haastavat. Näin oli Annan ja Mikon kuvauksen suhteen. Syksyinen hääkuvaus joka piti tehdä kirkon jälkeen juhlapaikalla, mutta sisätilat olivat tietenkin täynnä pöytiä ja juhlavieraita joten ulos oli mentävä.

Pientä tihkusadetta luonnollisesti saatiin. Syksy kun on kostean puoleista yleensä. Onneksi juhlapaikalla, Kavalton tilalla, oli komea köynnös kasvamassa läheisen katoksen alla. Tätä asetelmaa käytettiin ensin kelvollisin tuloksin mutta jäin kaipaamaan jotakin hieman persoonallisempaa.


Sateenvarjosta oli ollut kuvausta suunniteltaessa puhetta hääparin kanssa ja olin sopivan napannut mukaani siltä varalta että vettä tulee oikein toden teolla eikä muuta kuvausvaihtoehtoa ole. Päätimme kuitenkin kokeilla sateenvarjoa vaikka vettä ei kaatamalla satanutkaan.

Kiinnitin sateenvarjon sisään yhden käsisalaman jotta saisin hääparin valaistua ja menimme ylös parkkipaikalle josta oli komea näkymä maiseman yli..tai olisi ollut jos valoa olisi vielä ollut jäljellä. Onneksi taivaanrannassa oli pientä valon kajoa vaikka aurinko oli jo laskenut. Vaihdoin maiseman taivaaseen ja siitä kuva oikeastaan syntyi. Sain hieman sävyä taivaaseen jolloin hääpari erottui maisemasta hienosti ja lisäsin valoa parille sateenvarjon alta salamalaitteesta. Lopputulos oli mielestäni erinomainen..etenkin ollakseen sateessa ja pimeällä otettu kuva.
Annan ja Mikon hääkuva iltaista taivasta vasten.
Kuva ja teksti : Teo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti