perjantai 22. maaliskuuta 2013

Maskottimmekuva: Mari Peuho


Meidän työporukkaamme kuuluvat myös kaksi suloista whippet-urosta Dali ja Sinuhe. Dali on veljeksistä vanhempi ja sitä onkin kuvattu ahkerasti pennusta lähtien. Jossakin vaiheessa Dali jopa oppi että kun studiossa kuvataan, kannattaa mennä kameran eteen kauniisti istumaan ja voi saada herkkuja :) Tämä johti siihen, että Dalia ei kannata päästää studioon, jos meinaa jotakin muuta kuvata... No harvemmin koirat sinne pääsevätkään.


kannen kuva: Mari Peuho


Dalia on siis helppo kuvata ja komistus päätyi jopa Whippet-harrastajien vuosikalenteriin vuonna 2008.  Ei tarvitse kun laittaa pehmustettu tuoli studioon ja aukaista ovi koiralle, niin asetelma on valmis :) Haukoituskin pääsi pitkän kuvaussession kesken tulemaan...No onhan sitä tasapuolisuuden nimissä Sinuhestakin malli tehty. Sohvatyyny on mitä parhain paikka lemmikin kuvalle. Näitä tyynyjä saa meiltä ja päälinen on irroittettava ja vesipestävä. Todella hyvä vaihtoehto taululle ja meidän mielestä printeissä on hyvät sävyt. Niin ja toiselle puolelle voi printata vaikka sivuprofiilin, siluetin tai koiran takapuolen ;)

Mainittakoon vielä, että onhan meillä kolmaskin maskotti, joka on suuri persoona pieneen kokoonsa nähden, nimittäin chihuahua nimeltä Tico. Onhan tuota Ticoakin kuvattu, mutta kuvaaja ja kuvattava eivät aina pääse yhteisymmärrykseen ja olemme katsoneet parhaaksi jättää Ticon tähyilemään ulkomaailmaa toimistopöydän lomakelaatikosta :) 


Teksti: Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti